100 dagen teken-challenge

100 dagen teken-challenge

Als je bent opgegroeid met mijn TV programma Jill denkt je waarschijnlijke aan roze taarten en veel glitter. Maar ik heb ook een andere stijl en die wil ik graag met jullie delen op dit kanaal. Daarom begin ik met met de 100 dagen teken challenge, waarbij ik elke dag een teken tip geef en ik daag jullie uit mee te tekenen!

Laat je niet afschrikken, ook als je weinig tekent, of denkt ‘niet goed genoeg te kunnen tekenen’ ik geef je alle tekentips en tricks en je kunt me alles vragen! Dus het gaat helemaal goed komen.

Bovendien: bij deze teken-challenge gaat het niet om het eindresultaat en perfectie bestaat niet. Het moment met jezelf is veel belangrijker.

Ook kun je elk moment instappen bij deze challenge.

🎨wat heb je nodig voor deze teken challenge?🎨

🎨Een schetsboek

🎨Pen. (Ik gebruik een kroontjes pen, maar je kunt ook voor een fineliner of potlood gaan)

 

SOCIAL MEDIA: Instagram: @jillrocket TikTok: @jillrocket

Terug naar blog