100 dagen teken-challenge dag 1: een amethyst steen

100 dagen teken-challenge dag 1: een amethyst steen

Dit is dag 1 uit de 100 dagen teken-challenge, ik daag jou uit mee te tekenen!

100 dagen teken-challenge You guys rock! En daarom begin ik deze eerste tekening met een krachtige amethist steen. Met het tekenen van stenen kun je alle kanten op, elke vorm is mogelijk dus leef je uit!  

Tekenen is mijn grootste passie, het werkt voor mij als mediteren: ik word er rustig van. Maak je geen zorgen als je niet veel tekent, het gaat niet om het eind resultaat, maar om het gevoel dat tekenen je geeft. Aan het einde van deze 100 dagen teken-challenge heb je niet alleen 100 mooie tekeningen, maar ook 100 x een momentje met jezelf, en daar gaat het om! Succes

 

Liefs, Jill

 

Heb jij een van de tekeningen gemaakt?

Je kunt ze altijd insturen naar

Info@jillsworld.nl

Insta: @jillrocket

TikTok: @jillrocket

Terug naar blog